☰ Menu
De weg naar de oplossing Counsellingbureau Stimulans Someren Asten De weg naar de oplossing Counsellingbureau Stimulans Someren Asten

Counsellingbureau Stimulans"De juiste balans tussen mens en organisatie"De Vitale Zaak


Trainingen voor een vitale en energieke organisatie
De Vitale Zaak is een samenwerkingslabel van Stimulans Counselling en Life Choices dat zich richt op de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen organisaties. We adviseren werkgevers en bieden praktische ondersteuning bij het ontplooien van activiteiten die een organisatie vitaal en energiek maken. De Vitale Zaak verzorgt verschillende trainingen gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, effectieve communicatie en arbo.


Vitale medewerkers; een krachtige, energieke organisatie
Onder vitaliteitsmanagement verstaan we alle inspanningen die je als werkgever verricht om medewerkers op een gezonde manier zo lang mogelijk aan het werk te houden. Deze inspanningen hebben een positief effect op de motivatie en prestaties van medewerkers. En hoe meer vitale medewerkers, hoe krachtiger en energieker de organisatie! Onze trainingen zijn maatwerk en worden altijd afgestemd op de doelgroep, individuele leerdoelen en de dagelijkse praktijk.


Vind hier het Trainingsoverzicht

Neem contact op met De Vitale Zaak

E-mail: devitalezaak@gmail.com
Mirjam Römers: 06-19417009
Irene Vestjens: 06-23701507

RBCZ Logo
©INJA Design