coaching

Het realiseren van persoonlijke doelen

Heb je het gevoel dat je je in je werk of persoonlijke leven in een sleur begeeft? Snak je naar nieuwe uitdagingen? Dan kan coaching uitkomst bieden. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en bij uitstek geschikt om jou te helpen bij het realiseren van je persoonlijke doelen en het verbeteren van prestaties.

Tijd voor een volgende stap in je loopbaan?

We helpen je bij het inzetten van je eigen kracht en vaardigheden. Je ondervindt wat een volgende stap in je loopbaan kan zijn, waar je kwaliteiten liggen, hoe je deze het beste kunt benutten en wat je ontwikkelmogelijkheden zijn. Vaak liggen de doelen bij coaching in het verbeteren van zaken als leidinggeven, presteren en het ontwikkelen van managementkwaliteiten.

coaching tips

  • Schrijf een week lang op waar je energie van krijgt op je werk en wat je energie kost. Kijk na deze week eens of er meer energiegevers zijn dan nemers. Dit kan een aanknopingspunt zijn om te kijken of je nog in balans bent in je huidige functie.
  • Het kan ook een aanknopingspunt zijn om het gesprek aan te gaan met je leidinggevende; wat kunnen jullie doen om de energiegevers groter te maken en de energienemers kleiner?
  • Werk aan zaken waar je invloed op hebt. Laat zaken los wanneer je die invloed niet hebt.
  • Moet je op je werk een taak vervullen die je moeilijk vindt? Ga er dan niet met tegenzin aan beginnen. Probeer een manier te verzinnen om de taak op een andere manier te vervullen. Overleg eventueel met anderen hoe zij het doen. 

Binnen 4 tot 6 consulten kunnen we mooie stappen maken.

Zet jij de eerste?

Daag jezelf uit: ga samen met mij op zoek naar de beste versie van jezelf.

Versturen

Praktijkadres
Het Coachhuis
Mierloseweg 200, Helmond
google maps

Postadres
Amer 59, 5711 KJ Someren

Algemene voorwaarden
Klachtencommissie

Privacyverklaring
KvK 17164318

Irene Vestjens BSc
info@stimulanscounselling.nl
T 06 - 23 70 15 07

Beroepsverenigingen en AGB codes:
Lidnummer NFG: 6701156024
Lidnummer RBCZ: 301415R
AGB zorgverlenerscode: 90030062
AGB praktijkcode: 90009048