Irene Vestjens_counsellor bij Stimulans Counselling

Blog

Over mij: Irene Vestjens

Met wie krijg je te maken als je de eerste stap zet?
Mijn werkwijze is persoonlijk, integer, no nonsens en to the point.  Ik werk graag laagdrempelig. Vanuit respect voor de cliënt en diens zienswijze komt een vertrouwensband tot stand die het mogelijk maakt om tot de kern van de problematiek te komen. Samen komen we tot duurzame oplossingen voor de problematiek die de cliënt ondervindt.

Werkgevers (HR/leidinggevenden/managers) vinden in mij een sparringpartner die meekijkt en meedenkt.  Ik vind het altijd erg leuk om mee te mogen denken in vraagstukken. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk. Ik wil meer zijn dan een naam. Ik neem dan ook graag de tijd om persoonlijk kennis te komen maken. Dat maakt samenwerken ook leuker. Ik heb geen 9-5 job, dus ik kan in de avonduren ook gerust een mail beantwoorden.

Ik kan op korte termijn cliënten inplannen en dat wordt erg gewaardeerd. Mijn menig is dat je een cliënt niet onnodig moet laten wachten. Vaak is er al wat tijd overheen gegaan voordat ik gebeld word. Als er dan nog een wachtlijst van een maand is…

Verder vind ik humor wel belangrijk, we moeten samen ook wel eens kunnen lachen.

Om de privacy van mijn cliënten te waarborgen heb ik geen praktijk aan huis, maar maak ik gebruik van het Coachhuis in Helmond. Centraal gelegen t.o.v. Eindhoven en makkelijke bereikbaar in Helmond. 

Het is belangrijk wat cliënten vinden van een traject. Daarom evalueer ik dat altijd en stelt het mij in staat om te verbeteren waar nodig. Op mijn website staan diverse recensies van cliënten, wellicht schrijf jij de volgende recensie?!

Ik pak regelmatig een studie op en vind het fijn om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Kortom: ik ben een gedreven persoon die alles in het werk gaat stellen om samen met jou de beoogde doelstellingen te behalen. Op jouw manier en in jouw tempo.

Benieuwd?
Mail mij: info@stimulanscounselling.nl of bel mij: 06-23701507, dan maken we samen een afspraak voor een kop koffie of thee.

Praktijkadres
Het Coachhuis
Mierloseweg 200, Helmond
google maps

Postadres
Amer 59, 5711 KJ Someren

Algemene voorwaarden
Klachtencommissie

Privacyverklaring
KvK 17164318
BTW NL001895157B43

 

Irene Vestjens BSc
info@stimulanscounselling.nl
T 06 - 23 70 15 07

Beroepsverenigingen en AGB codes:
Lidnummer NFG: 6701156024
Lidnummer RBCZ: 301415R
AGB zorgverlenerscode: 90030062
AGB praktijkcode: 90009048