Stimulans Couselling. Op weg naar een oplossing.

bedrijfscounselling

Ziekteverzuim voorkomen

Stress, een burn-out, privéproblemen, pesterijen, assertiviteitsproblemen, emotionele problemen of problemen voorkomend uit de aard van de werkzaamheden; het zijn allemaal zaken die invloed kunnen hebben op het functioneren van medewerkers. Bedrijfscounselling is een effectieve methode om (aankomend) ziekteverzuim, motivatieproblemen en andere arbeidsgerelateerde problemen op te lossen.

Doelgerichte oplossingen

Stimulans Counselling helpt je met behulp van gesprekken inzicht te krijgen in je functioneren en je (on)mogelijkheden. Die inzichten kun je vervolgens toepassen in je dagelijks leven en werk. Counselling graaft niet ver in je verleden, maar biedt je in het hier en nu tools om tot verandering te kunnen komen. De praktische therapie en doelgerichte oplossingen sluiten perfect aan op hetgeen zich binnen de bedrijfsdeuren afspeelt.

Loopbaanonderzoek

Loopbaanonderzoek helpt medewerkers sturing te geven aan hun loopbaan. Met behulp van een persoonlijkheidsanalyse geven we je inzicht in tal van competenties, gedragsvoorkeuren, persoonlijkheidskenmerken, motivatie voor bepaalde gebieden, talent, en behoeften met het oog op geschiktheid voor een bepaalde functie. Het onderzoek maakt duidelijk met welke competenties je snel persoonlijke groei stimuleert. De uitkomsten zijn zeer betrouwbaar. De test wordt online afgenomen en de uitslag bespreken we uitvoerig met je. In een adviesrapport kun je de onderbouwde conclusies, bevindingen en ontwikkeltips nog eens nalezen.

Bedrijfscounselling tips

  • Zeg niet altijd meteen ja, vraag bedenktijd als dit kan en gun jezelf de tijd om een goede afweging te maken.
  • Na een gesprek is het goed om een korte samenvatting te geven. Zo kan je toetsen of je beide dezelfde kern uit het gesprek hebt gehaald. Eventuele miscommunicatie kan ook meteen uit de weg geholpen worden.
  • Verander regelmatig van werkhouding en werktempo:  zo voorkom je ook een overbelasting.

Al jaren maken de organisaties waar ik voor gewerkt heb gebruik van de dienstverlening van Irene Vestjens. Zij voelt goed aan waar zij meerwaarde kan geven. Zij weet mensen snel op hun gemak te stellen en gaat altijd uit van maatwerk. Daarbij is mijn ervaring dat zij een traject nooit langer zal laten doorlopen dan nodig is. Ervaringen van onze medewerkers met haar zijn steeds positief geweest. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Ik heb er veel steun aan gehad dat een onafhankelijk persoon naar de reden keek waarom ik in de ziektewet zat, hoe dit zo gekomen is en wat kan ik er aan doen om dit een volgende keer te voorkomen. Samen hebben wij een plan van aanpak gemaakt om weer terug te kunnen keren naar de werkvloer. Mede hierdoor ben ik snel en verantwoord terug kunnen keren.

Wij schakelen Irene met regelmaat in voor onze medewerkers. Haar aanpak is resultaatgericht. Onze medewerkers zijn erg tevreden over de coaching door Irene. Zij kan trajecten snel oppakken. Irene is daarnaast een prettige persoon om mee te werken.

Kamp jij met een hoog ziekteverzuim bij werknemers?

Ik kijk graag met je mee hoe we dit probleem kunnen oplossen.

Zet nu de eerste stap, om het heft (weer) in eigen handen te nemen.

Praktijkadres
Het Coachhuis
Mierloseweg 200, Helmond
google maps

Postadres
Amer 59, 5711 KJ Someren

Algemene voorwaarden
Klachtencommissie

Privacyverklaring
KvK 17164318
BTW NL001895157B43

 

Irene Vestjens BSc
info@stimulanscounselling.nl
T 06 - 23 70 15 07

Beroepsverenigingen en AGB codes:
Lidnummer NFG: 6701156024
Lidnummer RBCZ: 301415R
AGB zorgverlenerscode: 90030062
AGB praktijkcode: 90009048