stress en burn-out

Counselling: weer in balans

Ervaar je symptomen van stress en burn-out? Stimulans Counselling helpt je herstellen en weer in balans te raken. Een counselling traject, bestaande uit persoonlijke gesprekken, geeft je inzicht in factoren die stress bij je oproepen en handvatten om hier in de toekomst anders mee om te gaan. Daarbij kijken we of er gevoelens onderdrukt of ontkend worden. Stimulans Counselling helpt je weer perspectief, ruimte en vertrouwen te krijgen.

Irene Vestjens_counsellor bij Stimulans Counselling

Training stress en burn-out

Voor mensen met stress en burn-out klachten hebben we een speciale training ontwikkeld die je inzicht geeft in je eigen gedragspatroon en je valkuilen. We helpen jou je burn-out om te buigen naar een manier die bij je past om met (werk)druk om te gaan. Geen moeilijke theorie, maar praktische toepassingen en herkenbare voorbeelden. Sta jij ervoor open om je eigen belemmeringen te doorgronden en nieuwe denkwijzen te ontdekken, zodat je weer vol energie in het leven kunt staan?

stress en burn-out tips

  • Wees redelijk in wat je van jezelf eist: niemand is perfect.

  • Leer nee te zeggen als dit nodig is. Als jij het niet zegt, doet je lichaam het wel voor jou.

  • Vraag steun als dat nodig is

  • Plan niet te strak. Bouw buffers in.

  • Als je last van piekeren hebt, las dan een piekerkwartier in, en sta jezelf niet toe te piekeren op de andere tijdstippen. “Niet nu… straks is het piekertijd” Schrijf de gedachte desnoods even op en laat het los. Tijdens het piekerkwartier kan je er uitgebreid over nadenken. 

  •  Keihard doorwerken zonder pauze is verkeerd! Je hebt dan echt niet meer tijd voor je werk! Regelmatig pauzeren, en afwisselen binnen je werk verhoogt de productiviteit.

Fijne persoonlijke benadering en ondersteuning. Irene heeft mij ondersteund toen ik het op het werk erg zwaar had.  Op een respectvolle manier werd mij een spiegel voorgehouden. Hierdoor kon ik mijn tekortkomingen inzien en kreeg ik begeleiding van Irene om hierin verandering in aan te brengen.

Enkele jaren geleden ben ik gecoacht door Irene. Zij heeft mij op allerlei manieren inzicht gegeven om anders in mijn leven te staan. Omgaan met zelfvertrouwen, angst, onzekerheid. Leren hoe je kan ontspannen terwijl je in een burn-out zit.
En wat heel belangrijk was : balans tussen werk en privé. Ik sta steviger in mijn schoenen. Ik raad iedereen aan om hulp te zoeken bij Irene.

Wij schakelen Irene met regelmaat in voor onze medewerkers. Haar aanpak is resultaatgericht. Onze medewerkers zijn erg tevreden over de coaching door Irene. Zij kan trajecten snel oppakken. Irene is daarnaast een prettige persoon om mee te werken.

Wil jij weer vol energie in het leven staan?

Ik kan je hierbij helpen, neem contact met met op via 06 - 23 70 15 07.

Zet nu de eerste stap op weg naar minder stress.

Versturen

Praktijkadres
Het Coachhuis
Mierloseweg 200, Helmond
google maps

Postadres
Amer 59, 5711 KJ Someren

Algemene voorwaarden
Klachtencommissie

Privacyverklaring
KvK 17164318
BTW NL001895157B43

 

Irene Vestjens BSc
info@stimulanscounselling.nl
T 06 - 23 70 15 07

Beroepsverenigingen en AGB codes:
Lidnummer NFG: 6701156024
Lidnummer RBCZ: 301415R
AGB zorgverlenerscode: 90030062
AGB praktijkcode: 90009048