workshops

Workshops op maat

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, biedt Stimulans Counselling een uitgebreid aanbod aan workshops op maat die hun waarde in de praktijk hebben bewezen. Onze workshops zijn altijd gebaseerd op de laatste vakinhoudelijke kennis. We behandelen theorie die zich eenvoudig ombuigt naar de praktijk. Daarbij maken we gebruik van herkenbare casussen en praktijkvoorbeelden waardoor de stof echt gaat leven. Na een workshop sturen we de theorie per e-mail naar je toe. Zo kun je het een en ander op je gemak nog eens doorlezen.

Het effect

Gemiddeld worden onze workshops met een 8,8 beoordeeld en zien de deelnemers een verbeterpotentieel van 22%. Ook aan de slag met je team?

Irene weet theorie en praktijk goed te verbinden en werkt met voorbeelden die voor medewerkers herkenbaar zijn. Hierdoor kunnen medewerkers in de praktijk echt aan de slag met de inhoud van de workshop. Onze organisatie schakelt haar dan ook met regelmaat in.

Irene weet een leuke interactie op gang te brengen tijdens de workshop, waardoor er een kruisbestuiving plaatsvindt tussen de deelnemers. Er wordt echt met én van elkaar geleerd.

Ik vond het leuk dat ze na zes weken mailde wat ik met de tips vanuit de workshop had gedaan. Dit had ze ook aan andere deelnemers gevraagd. We waren verrast, dat zij ook na afloop zo betrokken bleef bij ons proces. Erg leuk!

Wil jij ook aan de slag met je team?

Samen maken we er een interessante en leuke workshop van.

Bel of mail en we onderzoeken samen de mogelijkheden.

Praktijkadres
Het Coachhuis
Mierloseweg 200, Helmond
google maps

Postadres
Amer 59, 5711 KJ Someren

Algemene voorwaarden
Klachtencommissie

Privacyverklaring
KvK 17164318
BTW NL001895157B43

 

Irene Vestjens BSc
info@stimulanscounselling.nl
T 06 - 23 70 15 07

Beroepsverenigingen en AGB codes:
Lidnummer NFG: 6701156024
Lidnummer RBCZ: 301415R
AGB zorgverlenerscode: 90030062
AGB praktijkcode: 90009048